Et varmaan.

Runoilija Murmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et varmaan huomaa kuinka muhun sattuu,
Et varmaan ajattele kuinka paha olla mulla on,
Et varmaan huomaa mua vaik vieressäsi istuisin,
Mutta silti rakastan sua vaan koko ajan enemmän ja enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot