Miksi?, Miksen.?

Runoilija Murmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uni ei tule vaik kuinka haluaisin,ajattelen vain,
että
miksi juuri sinä?,
miksen voinut auttaa?,
olisinko jotain voinut tehdä?,
miksi piti käydä näin?,
Olisin vielä sulle hyvästit sanoa, mutta en kerennyt.

Selite: 
sitä ei aina kerkeä sanoa kaikkea mitä haluaisi, ja se tuntuu pahalta, mutta niin joskus käy ja sille ei itse mahda mitään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot