Haluaisin.

Runoilija Murmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaisiin katson, mutta sinua en siellä nää,
haluaisin vielä kerran nähdä kuinka hymyilet,
haluaisin vielä nähdä kuinka istut vierelläni,
haluaisin vielä että näkisit minkälaiseksi olen kasvannut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot