tyhjää.

Runoilija Murmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtäkkiä se kaikki oli poissa,
katsoin vain tyhjää ja huomasin kuinka kyyneleet valuivat silmistä, en pystynnyt lopettamaan,
mietin vain miksi niin piti käydä,
en pysty nukkumaan kun et ole vieressäni ja pidä minusta kiinni, olisin toivonnut, että se olisi toiminnut, mutta niin ei käynyt, haluaisin kuitenkin sen verran, että voisimme ystäviä olla.

Selite: 
Vaikka se tuntuu nyt pahalle niin ohi se menee ajan kanssa, ja jos välittää paljon niin silti se ihminen joka on tärkeä niin, suhde ei välttämättä kestä joko välimatka tai kiinostus lopahtaa, mutta on hyvä sanoa siinä vaiheessa suoraan kun siltä alkaa tuntua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot