kaverin suru

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Miks mikään ei enää satu samanlailla kun ennen,
samanlailla kun sun sanat ja sun teot,
miks mikään ei tunnu miltää ilman et sä välität,
miks sä tulit ja jätit mun sydämeen aukon jota kukaan ei voi paikata,
miks en pysty nauttimaan kaikesta niin kuin ennen, ennen sinua, ennen rakkautta,
miksi en vain pääse yli tästä,
taidan välittää sinusta edelleen liikaa

Selite: 
kaverille omistettu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot