sydänpilvi

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Istun niityllä yksin.
Katselen taivaalle tähyilen pilviä.
Löydän mieluisan pilven.
Se on sydän.
Katson taivaalle toivoen,
toivoen että saisin sen.
Pitää sitä sylissäin,
niin kauan kuin löydän sen,
sen tosi rakkauden.
Silloin annan sen
utuisen pilveni pois
Takaisin korkealle taivaalle
pilvien, kauniiden laidunmaille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot