Nimetön

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Ravintoa sydämelle
aina minun
kallista aikaa
aina sinun
sanoja sanomatta
tajunnan virtaa
aina yhdessä
niin kaunista

sinun rakkaus
ilman en voi elää
nautin seurastasi
upea olet
aina vierelläsi

Selite: 
ihmiselle josta on tullut elämäni tärkein hyvin lyhyessä ajassa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot