Anna mun kertoa ennen kun menet

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Miks maailma pyörii niin nopeasti,
tuntuu kuin tunnit olisi sekuntteja kun olet vierelläni,
miksei kukaan voisi hidastaa aikaa,
hidastaa vain hetkisen, että saisin nauttia sinusta,
nauttia läheisyydestä, nauttia rakkaudesta,
voitko hidastaa sitä meidän takiamme,
hidastaa jotta saisimme nauttia siitä mitä meillä on edes hetken,
antaisitko edes aikaa että saisin kertoa kuinka tärkeä olet,
ennen kun menet pois,
lähdet matkalle josta tiedän ettet tule palaamaan,
matkalle iäisyyden toiselle puolen,
ainoaan paikkaan mistä en voi sinua tulla hakemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin koskettavaa...

Ihana ja koskettava runo, kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot