Nuoruus levoton

Runoilija Tuulihaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuulun ehkä johonkin toiseen maailmaan, koska täällä olen aina väärin päin.
 

tuulen mukana laulu
jonka muistan vain unohtaakseni

niin se on mennyt jo

nuoruus oli minulle kitara
tähdet ja muutama virhe

mies
tosiaan, mies jo
jota vieläkin katsoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot