laihat lohdut

Runoilija Tuulihaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuulun ehkä johonkin toiseen maailmaan, koska täällä olen aina väärin päin.
 

minä tyhmä katselen videoita
huonolla kameralla kuvattuja

joissa sinulla on hassu tukka
ja me oltiin vain kavereita

no ehkä lainausmerkeissä

sinä katsot kameraan ja hymyilet
oikeasti olet niin kaukana

että minua itkettävät tyhmät videonpätkätkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot