Mustarastas

Runoilija Tuulihaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuulun ehkä johonkin toiseen maailmaan, koska täällä olen aina väärin päin.
 
mustarastas viheltää 
hallelujaa

kissa vatsalla kierähtää
avaa keltaiset silmät

Minä mietin
miksi ajattelen ääntä jonka
olen jo unohtanut
niitä huulia joita en koskaan suudellut

ja aurinko moittii pilven takaa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot