Kuin minäkin sinua

Runoilija Tuulihaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuulun ehkä johonkin toiseen maailmaan, koska täällä olen aina väärin päin.
 
Muista kuinka taivutin niskani

valkeasti

ajattele sitä iltaisin
ennen unen saapumista

ajattelethan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuu....

Falski muttaa kaipuu...

ah.. kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot