Suihkussa

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Ihsmisolento nurkassa istuu
jalat koukussa kyyhöttää
Pieni tyttö märkänä vedestä
joka suihkusta valuu.
Käsissä jotain punaista
ranteet peittynyt tähän väriin.
Pudonnut on lattialle
terä tytön kädestä
Tyttö itkee hiljaa ja odottaa
suloista vapauttavaa kuolemaa
Punainen vesi valuu viemäriin
tyttö nojaa seinän kaakeliin
nyt hän istuu kuolon syliin,
punainen veri valuu viemäriin

On taas yksi ihminen paikassa paremmassa.
Kärsimys on ohi.

Selite: 
25.8.2005 En löytäny tätä jostai syystä bittimuodosta joten kirjoitin sen vasta nyt koneelle ja samantien tänne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot