valta uskollisille

Runoilija ZaZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen musikaalinen pohjalaistyttö joka on innostunut kirjoittamaan!:)
 

petä minut
tee se niin että näen
osaat sen niin hyvin
te kaikki osaatte sen niin hyvin
ja me annamme aina anteeksi
jaksamme aina rakastaa
uskoa muutokseen
ja parempaan huomiseen
sanotaan että olemme heikkoja
mutta ei
olemme vahvoja
me tiedämme mitä on luottamus
mitä on todellinen rakkaus
vaikka joudummekin aina elämään ilman
koska maailma on tulvillaan kusipäitä
kuin sinä

mutta en jaksa enää välittää
nauran
ja saan aina yliotteen
silti jaksan uskoa.

Selite: 
vuodatus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot