särkyneiden sydänten kansa

Runoilija ZaZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen musikaalinen pohjalaistyttö joka on innostunut kirjoittamaan!:)
 

miksi odottaa ihmettä
kun suurin ihme on että on yhä elossa
miksi löytää maailmaa
kun se kuitenkin tuhoutuu
onko tämä elämä vain täynnä hetkiä
joiden varjoihin piiloutuu
särkyneiden sydänten kansa
etsimään kauneutta
kansa jonka herkkä sielu
oli kerran täynnä
liian hauraita unelmia tähän maailmaan
ajatuksia vapaudesta
ja ikuisesta rakkaudesta
ilosta
maailmasta jossa hymy luo kauneuden
ja jossa kyyneleet
eivät enää koskaan huku sateeseen
maailmasta jossa annetaan anteeksi
tai taivaasta
missä ihminen on ihmiselle enkeli
kansa joka oli liian vahva
liian hyvä tähän maailmaan
se oli kai kohtalosi
enkä ehtinyt edes sanoa hyvästi
maan päälle eksynyt enkeli kuolee
maailma on niin paha
miksi, oi miksi tulit?
etkö tiennyt että sinut tuhotaan
jos olisin tiennyt,
jos vain olisin tiennyt..
olisin suojellut sinua
rukoillut Jumalaa hakemaan sinut takaisin
mutta nyt on liian myöhäistä
kuitenkin..
rakastin sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot