Maailma on sun.

Runoilija ZaZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen musikaalinen pohjalaistyttö joka on innostunut kirjoittamaan!:)
 

Syksy.
Kuolleita lehtiä ja kuralätäköitä.
Kumikenkiä tai märkiä sukkia, voit päättää itse.
Sadetta ja märkä tukka ja haju.
Kärsinyttä kauneutta.
Tavallaan rakastan sitä kaikkea melankoliaa.
Tätä kaikkea.
Se herättää sisältä ne nukkuvat tunteet.
Suon niille pienen hetken illasta.
Mutta ennen nukkumaanmenoa ajattelen taas aurinkoisia ajatuksia ja nukahdan hymy huulilla.

Hallittu alakulo kunniaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

melankolia harmooninen

Aitoa tunteilua, josta tunnistan omiakin ajatuksiani.

Ja tuo lopun positiivisuus jää hymyilemään.

Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot