olla olemassa.

Runoilija ZaZu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällainen musikaalinen pohjalaistyttö joka on innostunut kirjoittamaan!:)
 

olen läsnä
tässä hetkessä
tässä elämässä
kaikessa siinä
mitä todellisuudeksi kutsutaan
olen todella olemassa
ajatuksissani kuitenkin vain etäisenä muistona
saavuttamattomana
ilman päämäärää harhailevana haaveena
tunnen olevani
todellinen
ilman selkeää muotoa
olento
joka etsii tarkoitusta
ollakseen todellinen
myös
jonkun toisen ajatuksien määrittelemässä
muussa todellisuudessa
siinä toisessa
ja siten myös tässä
omassa
yhdessä
yhtä aikaa
yhtenä yhdessä
meissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monimuotoinen, mielenkiintoinen, itseni jotenkin tuossa tuntien. :) Koskettavakin, tykkäsin! :)

 

Käyttäjän kaikki runot