Kyyneleet

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Voiko kyyneleet loppua kokonaan?
Voiko silmät kuivaantua lopullisesti?
Voiko vain suru jäädä vellomaan,
ja sielu kärsiä loppuun asti?
Vai voisinko kuolla nyt heti?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot