Kultaseni

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Vihreät silmät tutkivat,
huulessa arpi ikuinen,
eri pari korut kulmassa,
hymy veikeän iloinen.
Turvallinen käsi ympärillä,
suloisen mustasukkainen.
Yhteinen määränpää edessä,
kaikkihan näkee sen.
Rakastan sua, kultaseni,
aina maailman loppuun asti.

Selite: 
piti jtn kehitellä synttäreiden kunniaks. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Persoonallinen kehitelmä veikeänä,
sympaattisena.

Kaunista, lämmintä, koettavaa.

Juuri tilaan soveliaana.

Erittäin hyvä, subtantti, lyyrisyys.

Hyvä.

Onnittelut myös.

Persoonallinen kehitelmä veikeänä,
sympaattisena.

Kaunista, lämmintä, koettavaa.

Juuri tilaan soveliaana.

Erittäin hyvä, subtantti, lyyrisyys.

Hyvä.

Onnittelut myös.

 

Käyttäjän kaikki runot