Ruokalassa

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Miksi katsot pitkään
suoraan silmiin
kun sanottu on
kaikki,
mitä et takaisin saa.

Reaktiotako yrität saada irti
edes vähän tuskaa
tunteiden polttouuniisi
jota sydämeksi kutsut?

Hehheh,
voi raukkaa

turhaan haastat jäisillä silmilläsi

ei ole enää poltettavaa
multa sulle
sääliä voisi olla
mutta sekään ei pala
ja ymmärtämistä et voi polttaa

Siksi varmaan käänsitkin
katseesi ensin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot