Siru Jalassa

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Tunteiden peili särkyi
ei kestänyt
kärsivällisyyden loppumista
ja yhteys katkesi
ympäriinsä räjähtänyt lasi
haavoitti pahasti
edessään seissyttä

Tänäänkin vielä
jalka löysi sirun
jonka päälle astuessa
kehon myrkyttää ikävä
tunne jonka pitäisi olla kaunis
mutta nyt vain satuttaa
veitsenä ja suolana haavoissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot