Tapaamisia lähtiessäsi

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Kun sinä lähdit
en minä itkenyt
ihmettelin vain
samaan tapaan
kuin 20 vuotta sitten
jolloin isästä soitettiin
lähes samaan tapaan
lähes samaan vuodenaikaan

Yöllä ja illalla
jo itkin
en odottanut kymmentä vuotta
kuten isän kohdalla

Mietin sitä
että nyt tapaat hänetkin
jonka olisin halunnut
sinunkin tapaavan silloin joskus,

-kun vielä kävelit
niityn korkeiden korsien keskellä
humalassa elämästä ja baari-illasta
nauraen ja helpottuneena-

Silloin vielä
kun uusi alku
ei ollut lakastunut ja tuoksui hyvältä

Hyvästi,
kerro tutuille terveisiä
ja rapsuta vanhoja höppänöitä

Selite: 
Heille, jotka lähtevät liian aikaisin ja jotka kumminkaan eivät menneet mihinkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot