Keskeneräinen

Runoilija Zemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kokemukseni mukaan elää voi tunteittakin, se on vaikeaa, mutta ei läheskään yhtä vaikeaa kuin niiden kanssa. Joskus kirjoittelen päätäni tyhjäksi raskaista ajatuksista ja kevyemmistä mielikuvista.
 

Monia miekkoja
oli loppuun asti takonut
kääntänyt ja taivuttanut

Valmistuttuaan
harjoituskappaleen
heittänyt romuraudan kasaan
paitsi sitä yhtä,
jonka piilotti keskeneräisenä
joka kummitteli takaraivossa
jokaisella vasaran lyönnillä

Sen parhaimman aihionkin
heitti pois heti aloittamisen jälkeen
ja kaivoi esiin
sen vanhan raakileen
jätti parhaan työnsä kesken
keskeneräisen kummittelun takia
luoden uuden keskeneräisen
kummittelemaan.

Selite: 
Joo, onhan siinä samoja sanoja käytetty, mutta jos siitä jotain tolkkua saa, niin hyvä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot