Välitän

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos itkisin, tulisitko luokseni?
Jos satuttaisin itseäni, välittäisitkö?
Jos lähtisin pois, huomaisitko?
Minä en sitä tiedä, mutta jos näin kävisi sinulle, tekisin tämän kaiken, koska sinä olet minulle tärkeä ja välitän sinusta.
Vaikka olen yrittänyt sitä sinulle kertoa, et ole tajunnut.
Ja tiedätkö, joskus tahtoisin että sinä sen vielä ymmärtäisit. Minä odotan sinua.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

silloin kun itse olin tuon ikäinen, tuo oli joka päiväistä. oli yksi ihminen joka ei vaan tajunnu et mä rakastin sitä...monta vuotta, sit mä en jaksanu ja unohdin hänet. siis sitä vaan et tää oli ihana ku toi muistot mieleen ja tiedän tasan mistä sä kirjotat!

oij, että kun on ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot