Valheet

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit poika, jolla oli kauniit silmät, ihanat hiukset, olit täydellinen ajattelin.
Kun olin lähelläsi, tunsin olevani taivaassa, sinun tuoksusi, tunnuit niin hyvältä, kaikelta siltä mitä minulla ei ole ollut pitkään aikaan.
Sinä huomasit minut, se oli kaikkea mitä toivoin, vihdoin saisin sinut itselleni.
Kun olimme yhdessä olit minulle mukava, sanoit minua oikeaksi itsellesi.
Elämäni oli täydellistä.
Myöhemmin sinusta paljastui ikäviäkin piirteitä, petit, annoin anteeksi, koska rakastin sinua ja olimme vasta alussa, sydämessäni kuitenkin oli arvet, eikä ne lähtisi koskaan pois, olit liian tärkeä minulle.
Jatkoimme ja kaikki meni hyvin, annoin sinulle kaikkeni.
Tein kaiken mitä vain halusit, enhän sinusta irti halunnut päästää, en tekisi sinun suhteesi virheitä.
Sinä muutuit, valehtelit, olit epäystävällinen, sinulla taisi olla jopa eri naisia.
En halunnut uskoa niitä, rakastin sinua aina ja nyt, ja niin sinäkin minua, sinä sanoit sen minulle.
Olin väärässä, hän valehteli, olin vain jonkun korvike, et edes koskaan välittäny minusta, käytit hyväksesi.
Arvet sydämessäni kasvoi, ne viilsi syvästi, tuska oli yhtä helvettiä, täytyi päästää sinusta irti vaikka se sattuikin.
Nyt emme ole yhdessä, mutta jätit arvet sydämeeni, enkä koskaan unohda sinua, en halua rakastua enää koskaan.

Selite: 
joo aika huono vaan ei ollut muutakaan..en osannut muuten ilmaista tunteitani..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot