Sinäkö

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olitko se sinä, jonka takia kouluni meni huonosti?
Olitko se sinä, jonka vain halusin?
Olitko se sinä, kun kävelit ohitseni ja katseeni sinuun liimaantui?
Olitko se sinä johon vain rakastuin?
Olitko se sinä, jonka rakkautta vain halusin?
Sinä se olit, siitä olin varma ja vieläkin olen.
Sinä olet minun elämäni vaikka sinä tuskin minua edes tiedät. Rakkaus voi syttyä koska tahansa, missä vain. Ja toivon että sen vielä sinulle joskus osaan kertoa.

Selite: 
Joku äkkiä päähän välähtäny kirjotelmani..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot