Vaiheet

Runoilija menäh90

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on onnellinen,
rakkaus on kärsivä.
Rakkaus on luottamuksellinen,
rakkaus on petollinen.
Rakkaus on unelma,
rakkaus on helvetti.
Rakkaus osaa lohduttaa,
tahattomasti satuttaa.
Rakkaudessa ei ole pelkkiä onnellisia hetkiä,
siihen kuuluu myös vaikeat hetket.

Selite: 
Ei näin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot