Lapsuus

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Se oli
ikuista unta
Aikaa murheetonta

Iltarusko
täynnä lupauksia
ja taivaan sini
niin korkeana

Lehvästöstä laulu
usvasta aamun
ja kaste nurmen
helminä kimmeltää

Syleily vapaan tuulen
hengitin elämää
Halusin lentää
lintujen kanssa

Ne linnut
kauas jo liitäneet
Laulamasta minulle
vaienneet

Vaan yhä mielessäin
tuonne matkaan
murheen tuolle puolen
laulun lapsuuden
vielä kuulen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot