Kaiho

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Unelmat ovat unelmia
Sen tiedän;
Siksi niin suloisia, katkeria
Etteivät voi toteutua

Mitä en saa
Omakseni kaihoan
Katsella kaukaa
Rakastaa mielikuvaa

Minä haluan
uneksia
Vielä hetken
pakoilla

Ethän kosketa
Todeksi tule
Kuin vesi
Tulissa kuivuneelle
Himoni, tuhoni

Sylisi lämpö
Kyyneleinä kasvoiltani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot