Kasvoton

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Kuinka paljon
kasvoistanikin on
näkemästäni liimattua
minä, vain aikansa tuotetta

sekö on todellista todellisuutta
raskaan hengityksen painosta
ihmisen illuusiota luoda
voin itseäni silmistänne peilata
ja itseni sieltä maalata

ajattelen, siis olen
kenen ajatuksia, nimettömiä
halvalla myytyjä sieluja
ovatko ajatuksetkaan omia
enää ei kasvojaan tunnista

elämänsä värityskirja, tarina
värit valittiin puolesta
olihan se vain
aikansa tuotetta
mitä olisinkaan ilman sinua
määrittelevä maailma

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot