Tuska

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Syntyi kivuista
Nousi tuhon tuhkasta
Päivässä, varttui vuosia
Sielu syvässä surussa

Se nousee tuhkasta
kivuista saa voimansa
Syntynyt kuoleena
Hiljaisuus on seurana

Kannoillansa kuolema
Memento Mori
Synny taas huomenna
Vahvempana tuskista

Yksin ikuisuudessa
Pimeä pelon vankila
Kanna uusia haavoja
Rakasta elämän tuskia
Pelolle, älä kumarra

Nouse taas huomenna
Synny tuhkasta, kivuista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa tulkintaa.

Ihanan tuskaista =)

mik sun sydämes
sykkii?

jatka kirjoittamist

Mahtava runo. Suosikkeihin menee. Aivan upea runo tuskasta.

 

Käyttäjän kaikki runot