Nimetön

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huudan sinulle.
Räyhään joka asiasta.
Kiukuttelen koko ajan.

Sinä katsot minua.

Katsot niin että sattuu.
Katseesi on täynnä rakkautta.

Huokaan.
Nostan käteni poskellesi.
Ja painan huulet huulillesi.

Sinä katsot minua.

Silmäsi ovat siniset.
Ja ne tuikkivat kirkkaina.

Hymyilen sinulle.

”Lopeta nyt jo se polttaminen!”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot