Nimetön

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä sanot meneväsi.
Mutta mun iho on vielä kuuma.
Kuuma sun rakkautes jälkeen.
Tahtoisin sun jäävän.

”Jäisit mun luo.”
Sä katsot ja hymyilet vaan.
”Mulla on kylmä.”
Käsket ottamaan peiton.

Ovi painuu kiinni sun jälkeesi.

Ja mun sydän paleltui.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot