Nimetön

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On pimeää.
Istun yksin autiossa huoneistossa.
Kuuntelen hiljaisuutta.
Haistan uuden alun.
Maistan rohkeuden.
Näen silmissäni sen kaiken kauneuden.

On pimeää.
Istun kanssasi kahdestaan.
Kuuntelen hengitystäsi.
Haistan aromisen tuoksusi.
Maistan huulillani kuumuutesi.
Näen edessäni rakkauden.

On pimeää.
Istun yksin autiossa huoneistossa.
Kuuntelen tuulen riehumista.
Haistan ummehtuneen kodin.
Maistan yksinäisyyden kirpeyden.
Näen ikkunassa hämähäkin verkon.

Vihdoin nousen ylös ja olen valmis lähtemään.
Valmis jättämään taakseni tämän maailman.
Suljen silmät ja kaikki on mustaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot