Nimetön

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä!
Kuinka kehtaat!
Pyytää takaisin!
Kaiken sen jälkeen!

Katson sinua viimeistä kertaa,
ja toivon.
Jonakin päivänä ymmärrät tekosi.
Katson sinua,
ja toivon.
Siitä päivästä tulee sinulle synkkä, pitkä ja vaikea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan noita huutomerkkejä! Mehukas veto!

Rakastan noita huutomerkkejä! Mehukas veto!

 

Käyttäjän kaikki runot