Nimetön

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huudat.
Raivoat.
Paiskot tavaroita.
Syytät.
Kiusaat.
Saat itkemään.

Huudan takaisin.
Puolustelen tekojani.
Käsken lopettamaan.

Tajuan kuinka väsynyt olen siihen.
Muistan etten halunnut sellaista.
Lupasin olla parempi.

Lysähdän lattialle.
Huokaus tulee hiljaisena.
Pyydän lähtemään.

Ovi kolahtaa viimeisen kerran jälkeesi.
Tiedän, niin ei ollut tarkoitettu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot