Mitä elämä on minulle opettanut

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

Parhaat suhteet ovat niitä, joita meillä ei koskaan ollut.

Yhden oikean olen löytänyt. Hän jäi.
Toista en myönnä. Sinä katoat jatkuvasti minulta.

Jotkut laulut kasvavat kiinni ihmiseen
jotkut kylkiluihin

Sisälläni on lukemattomia tarinoita ja välkehtiviä valoja.

Sääli, että on helpompi tuhota oma sisäinen valonsa kuin ympärillä oleva pimeys.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huhhuh mikä lopetus! <3 muutenkin hieno runo, pystyn jotenkin samaistumaan tällä hetkellä

Todella hieno runo! :)

osu ja uppos.. hieno runo ja paljon onnea syntymäpäivä-sankarille! :)

 

Käyttäjän kaikki runot