menneisyyden summa

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

omistushaluinen ja sitoutumiskammoinen
- mikä yhdistelmä

miten voi olla niin kova ikävä
kun et ole siinä

ja vaikea olo
kun sitten olet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus näin.

Puhuttelevaa.

Hieno ja upea runo. Riipivää tekstiä tuosta ristiriitaisuudesta

 

Käyttäjän kaikki runot