Maasta kuuhun ja takaisin

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

Sinä olet äärettömän kaukana minusta
vaikka olisit aivan kiinni ihossani

Maan ja kuun välimatka
jo ainoastaan
meidän sisällämme

kun kosketat minua
toivon että jäisit

Maan kiertoradalle ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo..

 

Käyttäjän kaikki runot