Pääni sisällä

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

Kylkiluut ja sinä

Luulisi yhteyden
olevan vähintäänkin

ehkä vähän vähemmän kuin
kuolemanvakavaa.

Mutta kohteliasuus. Minulle.

Ja se hymy kun lähdin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, joka antaa tilaa lukijalle.

Hyvä.

hieno runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot