Nimetön

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Aluksi oli iloa, niin paljon valoa.
Voih, miten onnellinen olinkaan tuossa valossa, rakkaudessa.

Vähitellen pimeys tuli lähemmäksi minua, sinua, rakkautta. Yritin väistellä sitä. Pakottaa sen pois. Lisätä valoa. Rakastaa sinua.

Lopulta oli vain teennäisyyttä. Keinotekoista rakkautta. Pimeyttä. Uskottelen, että rakastat. Että me yhä rakastamme. En voi lakata teeskentelemästä. Minä olen pimeys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot