Hiljaisuus

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Lepäsimme hiljaa vierekkäin.
Öinen tuuli vavisutti ikkunoita.
Janosin kosketustasi, huusin sitä mielessäni.
Koskettaisit, pelastaisit.
Suljin silmäni. Kyynel valui poskelleni.
Oli vain hiljaisuus. Se oli elämämme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot