Elänkö enää koskaan?

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Muistan, miten kauan sitten teit lupauksen.
Lupauksen, ettet satuttaisi. Ainoastaan rakastaisit.
Meni vuosia. Meni elämää.
Kesäisenä iltana näytit todelliset kasvosi.
Vihan vääristämät.
Satutit niin julmasti. Viilsit niin kylmästi.
Voi, miten satutitkaan.
Sinä iltana jotain särkyi sisälläni.
Sinä iltana minä kuolin. Huomasitko edes?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot