elämäni

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Heijastus pinnasta. Kaksi niin lähekkäin.
Säreilevä pinta loitontaa meitä.
Katsomme toisiamme ja ymmärrän.
Niin lähellä. Niin kaukana. Niin paljon elämää.
Katsot minua rakastaen ja hymyilet.
Järven pinta on tyyni.
Huokaisen. Tartun sinua kädestä.
Jatkamme matkaamme.
Kunpa et hymyilisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno. Tykkäsin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot