muistatko?

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Minä muistin, muistin kaiken.
Hymysi, sielusi. Rakkautesi, jonka tuhosin.
Lempeän kosketuksesi ihollani.
Vihaiset sanasi, jotka ansaitsin.
Voi, miten me kärsimme toistemme tähden.
Unissani olet edelleen kanssani.
Aamuisin havahdun ja mietin,
uneksitko koskaan minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot