tämä hetki

Runoilija katkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Raukat yössä rakastaa.
 

Sinussa on se särmä
johon voin repiä vanhat vaatteeni
luoda uuden nahkani

repiä aatteeni teräviin kulmiisi
ja ajatella tulevia

toistaakseni menneitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo, extended metaphor toimii!

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot