Nimetön

Runoilija katkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Raukat yössä rakastaa.
 

Kirjautumisesi vanheni
etkö muista salasanaasi?
lähetämme sen sähköpostiisi!
mutta minä odotankin vain rakkauskirjeitä oven ali
mutta minä odotan vain sähköistä ilmassa leijuvaa rakkautta

kirjautumisesi vanheni

tervetuloa onnenpyörään
sinut on ryöstetty

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot