viimeinen haiku

Runoilija muusi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskiikäinen ,keskiverto,keskivartalolihava miettijä .Siinäpä tärkeimmät.
 

syksyilee hiljaa
kone sylkee meiliä
avartuuko asia

kaatuu laho puu
liukuvat verhot sivuun
sähköinen kertaus

hiipuva myrsky
puhdistettu kiitotie
lähtölaskenta

kalusteet suojaan
kaksoset syntymässä
solut erottuu

ensilumimaa
kaksi pihaa aurattu
kolat kunnossa

lorisee purot
uudet traktorit kiiltää
pala elämää

Selite: 
erotunnelmia...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot