ensimmäinen haiku

Runoilija muusi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskiikäinen ,keskiverto,keskivartalolihava miettijä .Siinäpä tärkeimmät.
 

maailman murheet
sortuu reisiluut vahvat
lumi yllättää

kaipuu entiseen
korjata ei kykene
kolakin rikki

uusinta kierros
sama pää –otaksun ma
nuoskana vihmoo

kiveen taottu
totuus nauraa päin haavaa
käyttänen harjaa

Selite: 
lopun alkua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot