analyysiä

Runoilija muusi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskiikäinen ,keskiverto,keskivartalolihava miettijä .Siinäpä tärkeimmät.
 

Analyysiä 08.02.08

olin tyly
vaikka en tahtonutkaan
tahdoin auttaa
vaikk`en auttanutkaan
tiesin
vaikk`en tiennytkään
tuli loppu
vaikk`ei tullutkaan
pysähtyi aika
vaikk`ei pysähtynytkään
ja niin menit
vaikk`et mennytkään
me tänne jäätiin
vaikk`ei jäätykään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot